Οριστικά νοκ άουτ ο Σένκεφελντ, διεκδικούν θέση στην εντεκάδα οι Αϊτόρ – Νγκμπακοτό ενόψει Άρη

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και τέθηκε οριστικά εκτός πλάνων του Λάζλο Μπόλονι για το κυριακάτικο (18/04, 15:00) παιχνίδι κόντρα στον Άρη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Ολλανδός στόπερ δεν μπόρεσε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τους κίτρινους. Θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ. Εκτός βρίσκεται και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης που έχει υποστεί θλάση. Η απουσία του άνοιξε μια θέση στα εξτρέμ την οποία διεκδικούν οι Αϊτόρ και Νγκμπακοτό.  Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο, περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση του Σαββάτου, για τις προθέσεις του Μπόλονι.

Από κει και πέρα ο Ρουμάνος τεχνικός έριξε τους τόνους στη σημερινή (16/04) προπόνηση και έδωσε ανάσες σε Μαουρίσιο και Βέλεθ, οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση.

Μετά τις τελευταίες δοκιμές του Μπόλονι οι 10 σίγουροι της εντεκάδας είναι οι Διούδης, Μολό, Χουάνκαρ, Νιάς, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

To Top