Οριστικά παρελθόν ο Μπρούνο από τον Ατρόμητο – Tέλος από την ΑΕΚ ο Γκάλο

Οριστικά παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί πλέον ο Μπρούνο, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε σενάρια για τον Άρη εφόσον τελικά ναυαγήσει το θέμα Ματέο Γκαρσία.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες από το Περιστέρι δεν ενεργοποίησαν την οψιόν (περίπου 250.000-300.000 ευρώ) για την απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου και από τη στιγμή που η προθεσμία που είχαν εξέπνεε σήμερα, ο 25χρονος θα επιστρέψει στη Λίντσερ που ανήκει.

Η πλευρά της οποίας πάντως ενδέχεται να τον παραχωρήσει, ενώ το συμβόλαιό του μαζί της εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Μπρούνο ήρθε στην Ελλάδα τον Γενάρη του 2018 για λογαριασμό του Ατρόμητου, αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια του και σημείωσε 4 γκολ.

Ολοκληρώθηκε, όπως αναμενόταν, η συνεργασία της Α.Ε.Κ. με τον Γκάλο ο οποίος δήλωσε ευτυχής με όσα πέτυχε αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το τέλος της συνεργασίας της με τον Ροντρίγκο Γκάλο:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Γκάλο. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας (με 159 συμμετοχές και 8 γκολ), ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές, γράφοντας ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του, ο Ροντρίγκο Γκάλο έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ:

«Υπήρξα πολύ ευτυχής σε αυτά τα τέσσερα χρόνια και έζησα καταπληκτικές στιγμές με την κατάκτηση ενός Κυπέλλου, με συμμετοχή στους ομίλους του Europa και του Champions League και κυρίως με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια. Κάνοντας τον απολογισμό, μπορώ να πω ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΚ οι ευτυχισμένες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες από τις κακές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, που στην πλειοψηφία του πάντα με στήριζε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την πλευρά μου και σε όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ».

To Top