ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οριστικά στη Β’ Εθνική η Κέρκυρα

Στη Β’ Εθνική οριστικά θα πάρει μέρος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η Κέρκυρα, η οποία πριν από λίγες μέρες αποβλήθηκε από την Σούπερ Λίγκα έπειτα από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Από τη στιγμή, που γνωστοποιήθηκαν τα άσχημα μαντάτα, οι Φαίακες ζήτησαν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τη λεγόμενη «διόρθωση».

Θέλησαν δηλαδή να ξεκαθαριστεί από την ΕΠΟ, αν η αποβολή αφορά το πρωτάθλημα της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας ή γενικότερα από όλες τις κατηγορίες.

Ο υποβιβασμός της ωστόσο είχε να κάνει αποκλειστικά με τη Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της Κέρκυρας για «διόρθωση».

Μέσω, λοιπόν, της ανακοίνωσης, που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/8) η Ομοσπονδία, αποσαφηνίστηκε πως η Κέρκυρα θα συμμετάσχει στη Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση με την υπ’ αριθμόν 70/2015 απόφασή της απέρριψε την αίτηση συμπλήρωσης της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη της 67/2015 απόφασης της ίδιας Επιτροπής, με την οποία επιβλήθηκε στην αιτούσα ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία η πειθαρχική ποινή της αποβολής από το οικείο πρωτάθλημα της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015».

To Top