Οριστικά στις 5 Φεβρουαρίου η γ.σ. του Ερασιτέχνη για Καλαϊτζίδη και εκκαθάριση μητρώου

“Κλείδωσε” τελικά η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη Άρη στις αρχές Φεβρουαρίου, με βασικό θέμα την επικύρωση της ανάθεσης του ποδοσφαιρικού τμήματος στην οικογένεια Καλαϊτζίδη, ενώ παραμένουν σε εκκρεμότητα η επικύρωση του μνημονίου και η κατάθεση των γραπτών εγγυήσεων για όσα είχαν ειπωθεί προφορικά στις αρχές του χρόνου στην ευρεία σύσκεψη των φορέων.

Η ανακοίνωση πάντως (σύμφωνα με το πρακτικό) έχει κάποια λάθη, όπως το γεγονός ότι αναφέρει ημέρα Δευτέρα την 5η Φεβρουαρίου, αλλά είναι Πέμπτη, ενώ το όνομα του Alex Kalas, είναι Κοσμάς Καλαϊτζίδης και όχι Αλέξανδρος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

“Αποφασίστηκε η προκήρυξη σύγκλησης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ την 1η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, στα γραφεία του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ και επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, την 5η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, στα γραφεία του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’, με κεντρικά θέματα ημερησίας διατάξεως:

  1. Επικύρωση της απόφασης του Δ.Σ. του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ περί της ανάθεσης του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών στον Αλέξανδρο Καλαιτζίδη (ALEX KALAS),

  2. Αποδοχή από τη Γενική Συνέλευση των προτεινόμενων μελών που θα απαρτίσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ και τα οποία θα εγκριθούν από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης,

  3. Εκκαθάριση μητρώου μελών ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’,

  4. Διαγραφή Χαράλαμπου Σκόρδα από μέλος του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’,

  5. Διάφορα θέματα”.

To Top