ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οριστικά υποβιβασμένο θεωρεί τον Ηρακλή η Σούπερ Λίγκα, νέο “ημίχρονο” στο Διαιτητικό

Τελειωμένη υπόθεση θεωρεί τον υποβιβασμό του Ηρακλή η Σούπερ Λίγκα και όλα θα παιχθούν στο νέο “ημίχρονο” που θα γίνει στο Διαιτητικό.

Όπως αναφέρει το σύνολο του ρεπορτάζ από την Αθήνα: “Παρόλο που ο Ηρακλής δικαιώθηκε στην υπόθεση Πουρτουλίδη και του επιστράφηκαν οι τρεις βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί, για τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος είναι οριστικά και αμετάκλητα πεσμένος.

Από τη στιγμή που δεν αδειοδοτήθηκε, η Λίγκα θεωρεί ότι οι Θεσσαλονικείς κατέλαβαν αυτόματα την τελευταία θέση της βαθμολογίας (και εκεί σκοπεύει να τους τοποθετήσει όταν επικυρωθεί η βαθμολογία).

Ο Ηρακλής, από την άλλη, έχει προσφύγει ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι -από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται σε κανένα κανονισμό- δεν μπορεί να του επιβληθεί ποινή υποβιβασμού. Τονίζεται, δε, ότι μοναδική κύρωση που μπορεί να έχει είναι αυτή που ίσχυε μέχρι πέρυσι, δηλαδή περιορισμός στις μεταγραφές.

Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την πλευρά της Λίγκας, που θεωρεί ότι είναι αρκετή η σχετική απόφαση του Δ.Σ. της (η οποία έχει επικυρωθεί απ’ αυτό της ΕΠΟ), μιας και με αυτό το καθεστώς περνούσαν και οι προηγούμενες ποινές.

Κατόπιν τούτου, όλα θα κριθούν ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Εκεί όπου θα παρέμβει ο Λεβαδειακός -υποστηρίζοντας ότι ο Ηρακλής πρέπει να πάει στην τελευταία θέση”.

Ο Άρης μέσω του νομικού επιτελείου του παρακολουθεί την υπόθεση και θα κινηθεί νομικά μόνο εάν υποβιβασθεί τελεσίδικα ο Ηρακλής, λόγω μη αδειοδότησης, ζητώντας να πάρει ο ίδιος τη θέση του σε περίπτωση υποβιβασμού, ως τρίτος της Football League.

To Top