Έπεσαν οι μάσκες: Η Αστυνομία είπε το “ναι”, έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια!

Χωρίς οπαδούς του Άρη, όπως αναμενόταν θα πραγματοποιηθεί το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στην Τούμπα παρότι η αστυνομία έδειξε διάθεση να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι παρουσία φίλων και των δυο ομάδων, κάνοντας την ανατροπή! Οι άνθρωποι του συμπολίτη, όμως έκαναν πίσω και απέρριψαν την πρόταση της, στην λογική της αστυνομίας να βρεθεί η “χρυσή τομή” για την κοινή παρουσία φίλων και των δυο ομάδων!

Η είδηση που προέκυψε από τη σύσκεψη, σύμφωνα με ιστοσελίδες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ήταν πως η Ελληνική Αστυνομία δεν ήταν κάθετα αρνητική μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, δείχνοντας καλή διάθεση και ανάβοντας το “πράσινο φως” για την παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων!

Μάλιστα, κατέθεσε και πρόταση προς την κατεύθυνση να πει το «ναι» στην παρουσία οπαδών του Άρη στην Τούμπα. Ποια ήταν αυτή;  Να παραμείνει κλειστή η μισή θύρα 7, η μισή θύρα 6 και η μισή θύρα 2, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ασφάλειας για όλους.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ όμως απέρριψαν την πρόταση αυτή με τη δικαιολογία ότι τα εισιτήρια που θα μπορούσαν να διαθέσουν δεν θα ξεπερνούσαν τα 15.000. Με απλά λόγια έκαναν πίσω, ρίχνοντας τις μάσκες για τη δήθεν διάθεσή τους να γίνει μετά από δέκα χρόνια ένα παιχνίδι με την παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην… πρεμούρα τους, είχαν ήδη ανακοινώσει την προπώληση εισιτηρίων στη θύρα 7, όπου τοποθετούνται οι οπαδοί των φιλοξενούμενωοι, προεξοφλώντας το “όχι” της αστυνομίας. Η τελευταία, όμως τους… άδειασε στη σημερινή σύσκεψη.

To Top