ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οριστικές αποφάσεις από Μάντζιο, έτοιμος για αγωνιστική δράση ο Άρης

Αν και στον Άρη περιμένουν το οριστικό “ναι” της Super League για την διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην ενεργό δράση.

Μετά το… αναγκαστικό διάλλειμα του προηγούμενου Σαββάτου, καθώς το ματς με την ΑΕΛ αναβλήθηκε, οι “κιτρινόμαυροι” προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο ματς.

O Άκης Μάντζιος έχει δεδομένες απουσίες από το συγκεκριμένο ματς. Σίγουρα τους θετικούς στον κορωνοϊό της προηγούμενης Τρίτης, καθώς ακόμα κι αν σήμερα τα τεστ τους είναι αρνητικά και πάλι δεν θα προλάβουν το παιχνίδι.

Εκτός από αυτούς, την Κυριακή ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Την Τετάρτη, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και ο Λούκας Σάσα, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα στη συνέχεια. Ο Βραζιλιάνος, όμως, ανέβασε χθες ρυθμούς και δεν θα απουσιάσει από τον αγώνα.

Τα δεδομένα για την αρχική ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, καθώς ο Άκης Μάντζιος θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις, γνωρίζοντας πλέον ποιους ακριβώς ποδοσφαιριστές θα έχει στην διάθεσή του.

To Top