ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικές αποφάσεις από Παντελίδη, λίγες αλλαγές κόντρα σε Εργοτέλη

Δύο σημαντικά ματς έχει ενώπιόν του ο Άρης, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2018.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο Ηράκλειο αύριο παίζει την  πρόκρισή του στους “16” του Κυπέλλου, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο που θα του δώσει την δυνατότητα μίας καλύτερης θεωρητικά κλήρωσης στην επόμενη φάση, με έναν πιο… αδύναμο αντίπαλο, απ΄ότι εάν τερματίσει δεύτερος πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Στην Ξάνθη την Κυριακή αντιμετωπίζει την ομάδα με την οποία αυτή τη στιγμή συγκατοικεί στην 7η θέση στη Σούπερ Λιγκ και η οποία έχει και αυτή βλέψεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” θα προχωρήσει σε λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να παρουσιάσει με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, δύο ενδεκάδες που θα πάρουν τις νίκες και στα δύο ματς.

Αυτός είναι ο στόχος καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι πλήρη αποτυχία και ενδεχομένως να δημιουργήσει ακόμα περισσότερους τριγμούς στη φετινή προσπάθεια.

Στη σημερινή προπόνηση ο 53χρονος κόουτς θα αποφασίσει ποιους θα αφήσει εκτός αποστολής για την Κρήτη, οι οποίοι ταυτόχρονα θα έχουν θέση εν συνεχεία στην αποστολή για το Ηράκλειο. Ως προς την αρχική ενδεκάδα, μέχρι και χθες, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, όμως κάποιες σκέψεις έγιναν γνωστές.

Όπως για παράδειγμα το ενδεχόμενο επιστροφής στην αρχική ενδεκάδα των Μιτζέν Μπάσα, Μέργκιμ Μάβραϊ, Μανώλη Τζανακάκη και Νίκο Μαρτίνες.

To Top