ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οριστικές αποφάσεις από Σπανό

Ο Δημήτρης Σπανός προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αυριανό ματς με την Σπάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους νεοαποκτηθέντες, Μιχάλη Μπαστακό και Άγγελο Χαντί, να έχουν αυξημένες πιθανότητες συμμετοχής στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων».

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θέλει να προδώσει μία περαιτέρω «φρεσκάδα» στο αρχικό σχήμα και από τη στιγμή που από πλευράς φυσικής κατάστασης οι Μιχάλης Μπαστακός και Άγγελος Χαντί είναι απολύτως έτοιμοι, θα έχουν την πρώτη τους ευκαιρία να αποδείξουν ενώπιον του κόσμου του Άρη τις δυνατότητές τους.

Όλα δείχνουν πως η πρώτη αλλαγή που έχει στο μυαλό του ο 48χρονος κόουτς, είναι αυτή του σέντερ φορ, με τον 21χρονο να διεκδικεί επί ίσοις όροις με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Όσον αφορά τον Άγγελο Χαντί, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίησή του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους Λάκωνες, παρότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτή θα γίνει από την αρχή του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του, ώστε κι αυτός να προσαρμοστεί σιγά σιγά στα δεδομένα του Άρη, έχοντας επίσημα λεπτά στα πόδια του.

Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στην σημερινή προπόνηση, που είναι και η τελευταία της προετοιμασίας των “κιτρινόμαυρων” για το αυριανό ματς.

 

To Top