Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός λόγω επεισοδίων, σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός (video)

Οριστική διακοπή στον αγώνα βόλεϊ των ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκό στο “Μελίνα Μερκούρη” για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ.

Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 1-0 σετ (25-19), ενώ στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα με 18-10, όταν ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια έξω από το κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”.

Συγκεκριμένα με την αστυνομία, περίπου 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με την χρήση χημικών. Μάλιστα, υπήρξε και ένας τραυματίας αστυνομικός από τα επεισόδια με την κατάστασή του να είναι αρκετά σοβαρή καθώς είναι διασωληνωμένος στο “Γενικό Κρατικό Νικαίας” ενώ το ματς διακόπηκε λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα δακρυγόνα που πέρασε και μέσα στο κλειστό.

Συγκεκριμένα, ο αστυνόμος τραυματίστηκε σοβαρά όταν σε επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό ναυτική φωτοβολίδα καρφώθηκε στον μηρό του. Έτσι, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία.

Οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, θα κριθεί στα δικαστήρια!

Έπεσαν οριστικά τίτλοι τέλους σε ένα από τα πιο επεισοδιακά ντέρμπι «αιωνίων» των τελευταίων ετών!

Ο Ιταλός διαιτητής του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, Φάμπιο Μαρέσκα, αποφάσισε τη διακοπή του ματς μετά από πιέσεις της πλευράς του «τριφυλλιού», καθώς ο γιατρός του αγώνα δεν ήταν σε θέση να κρίνει αν ο Χουάνκαρ είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του από ρίψη κροτίδας.

Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

To Top