ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οριστική εξέλιξη στο θέμα Πρίφτη μέσα στο σαββατοκύριακο

Οριστική εξέλιξη στο θέμα του Δημήτρη Πρίφτη θα προκύψει τελικά μέσα στο σαββατοκύριακο. Το θέμα δεν πρόκειται να γίνει σήριαλ σε καμία περίπτωση, απλώς οι οριστικές εξελίξεις θα προκύψουν εκτός απροόπτου από μια δεύτερη επαφή του Έλληνα τεχνικού και του Νίκου Λάσκαρη.

Τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Πρίφτης προσπαθεί και να ηρεμήσει από μια πολύ απαιτητική και “γεμάτη” χρονιά και σε αγώνες και σε συναισθήματα και παράλληλα να ετοιμάσει την σκέψη του για την… απόφαση ζωής που καλείται να πάρει.

Είναι απολύτως λογικό να θέλει να αναλύσει πλήρως όλα τα δεδομένα της πρότασης του Άρη με τους δικούς τους ανθρώπους, την οικογένειά του, το στενό φιλικό περιβάλλον και τον εκπρόσωπό του. Είναι λογικό να θέλει να μάθει πλήρως και για το ενδιαφέρον και της Άλμπα και της Μπάνβιτ, που είναι υπαρκτό.

Η δεύτερη επαφή ανάμεσα σε Πρίφτη και Λάσκαρη (πιθανότατα το Σάββατο) θα είναι η καταληκτική και εκεί θα προκύψει και οριστική εξέλιξη. Αυτά είναι τα δεδομένα χωρίς να υπάρχει διάθεση από καμία εκ των δύο πλευρών να τραβήξει σε μάκρος η υπόθεση.

To Top