ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οριστική λύση στο θέμα της ρευστότητας – Υπογράφονται συμβόλαια, “φορτσάρουν” για μεταγραφές…

Από τη στιγμή που το ΓΕΜΗ άναψε το “πράσινο φως” και ολοκληρώθηκε η εγγραφή της νέας ΠΑΕ Άρης, θα υπάρξει άμεσα η δυνατότητα πρόσβασης στα χρήματα που κατέβαλλε ο Θοδωρής Καρυπίδης για το μετοχικό κεφάλαιο, “ξεμπλοκάροντας” την ρευστότητα της ομάδας.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, ώστε να αποχωρήσει και η προσωρινή διοίκηση (πενταμελής επιτροπή), η οποία βρίσκεται στο τιμόνι και θα ανοίξει ο δρόμος για το σχηματισμό αιρετής διοίκησης από τον Καρυπίδη.

Στη συνέχεια η νέα διοίκηση θα έχει δικαίωμα πρόσβασης στα χρήματα που ο Καρυπίδης κατέβαλε στις 24 Ιουνίου για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου.

Αυτό θα δώσει την δυνατότητα να υπογραφούν τα συμβόλαια με τους παίκτες που δεν το έχουν κάνει ακόμα, όπως οι Τάτος και Ντούνης.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για να κινηθεί μεταγραφικά με μεγαλύτερη άνεση ο Άρης για την απόκτηση 3-4 ποδοσφαιριστών από το πάνω ράφι, προκειμένου να συμπληρωθεί το “παζλ” του ρόστερ.

To Top