ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οριστική συμφωνία Άρη-Λιντς για Ντε Μποκ, έρχεται από εβδομάδα!

Παίκτης του Άρη θα είναι για την φετινή σεζόν ο Βέλγος, Λόρενς Ντε Μποκ, καθώς μετά την συμφωνία των “κιτρινόμαυρων” με τον ίδιο, ακολούθησε και το οριστικό “ναι” της Λιντς.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Έτσι λοιπόν, ο 27χρονος αμυντικός θα φορέσει την φανέλα του Άρη την επόμενη σεζόν, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” συμφώνησαν με τους Άγγλους για τον μονοετή δανεισμό του! Στη συμφωνία των δύο πλευρών, υπάρχει και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από τον Άρη.

Ο παίκτης αναμένεται, Δευτέρα ή Τρίτη στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να ανακοινωθεί και να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

To γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως στόπερ, μέτρησε πάρα πολύ στην τελική απόφαση των ιθυνόντων του Άρη, ώστε να καταλήξουν και να “κυνηγήσουν” την περίπτωση του 27χρονου αμυντικού.

Ο Βέλγος γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στη Λόκερεν, ενώ πέρασε τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του στην Κλαμπ Μπριζ (2013-18). Το καλοκαίρι του 2018 μεταγράφηκε στη Λιντς τη φανέλα της οποίας φόρεσε μόλις για επτά παιχνίδια. Στα μισά της περσινής σεζόν παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Οστάνδη όπου μέτρησε 23 συμμετοχές στο βελγικό Πρωτάθλημα

 

 

 

To Top