Οριστική συμφωνία, “κλείδωσε” στα 800 προπληρωμένα εισιτήρια και εκδοτήριο για τον κόσμο του Άρη

Οριστικοποιήθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ το θέμα των εισιτηρίων που τελικά  ζήτησε και θα πάρει την Παρασκευή ο ο Άρης από την Δόξα, για τις ανάγκες των οργανωμένων οπαδών του στον αγώνα της Κυριακής στη Δράμα.

Το σίριαλ έλαβε τέλος, μετά από συνεχείς επαφές και τηλεφωνήματα. Όπως ενημέρωσε πριν από λίγο το sportdrama.gr “Τελικά επικοινώνησε ο υπεύθυνος ασφάλειας των «κίτρινων» ο οποίος αρχικά ζήτησε 700 εισιτήρια. Ο αριθμός αυτός απογοήτευσε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής που επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν.

Έτσι ακολούθησε ένα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, καθώς κάθε τέτοια απόφαση βγαίνει συλλογικά και εκεί ενώ αρχικά υπήρχε η σκέψη να μην δοθούν εισιτήρια με προπώληση αλλά να βγουν όλα την ημέρα του αγώνα, τελικά μετά από ώριμη αξιολόγηση των δεδομένων, αποφασίστηκε να δοθούν τα 800 που ζήτησε με νέα του επικοινωνία ο επίσημος Άρης”.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ αναφέρεται ότι: “Η απόφαση είχε να κάνει με την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων και το πρόβλημα που θα δημιουργούνταν αν όλα τα εισιτήρια έβγαιναν στην διάθεση τους με το άνοιγμα των εκδοτηρίων”.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι θα λειτουργήσει κανονικά εκδοτήριο για τους φιλάθλους του που θα υπάρχει κάτω από τις θύρες 5 και 6 (περίπου 3.000 θέσεων). Η είσοδος στις δύο αυτές θύρες θα είναι 5 ευρώ και για τους υπόλοιπους εκδρομείς που θα ταξιδέψουν για την Δράμα μεμονωμένα.

* Η φωτογραφία του εισιτηρίου είναι από το sportdrama.gr και είναι ένα από αυτά που προορίζονται για τους οπαδούς του Άρη.

To Top