Οριστικό: Αναβλήθηκε ο τελικός του τουρκικού Super Cup μεταξύ Γαλατά και Φενέρ

Οριστική ματαίωση στο τουρκικό Super Cup ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ στο Ριάντ, μετά και τα προβλήματα που προέκυψαν με τους Σαουδάραβες διοργανωτές.

Ολοκληρώθηκε το… φιάσκο του τουρκικού Super Cup ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας!
Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις των αρμόδιων αρχών λίγο πριν τη σέντρα (19:45), ο αγώνας που θα έκρινε τον πρώτο τίτλο της σεζόν τελικώς αναβλήθηκε οριστικά!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως οι Σαουδάραβες ήταν κάθετα αντίθετοι με τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει οι Τούρκοι με την εμφάνιση μιας μεγάλης τουρκικής σημαίας και ενός πανό του Κεμάλ Ατατούρκ, με αφορμή τον εορτασμό από τα 100 χρόνια της ίδρυσης του κράτους.
Μάλιστα, οι Σαουδάραβες ενημέρωσαν την τουρκική ομοσπονδία πως δεν θα επιτρέψουν την επίδειξη εθνικών συμβόλων άλλης χώρας στο γήπεδό τους. Τελικώς, τα ζητήματα που προέκυψαν δεν μπόρεσαν να λυθούν, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται στην οριστική αναβολή του αγώνα.
Μάλιστα, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, από τα ηχεία του γηπέδου ακούστηκε ένα αραβικό τραγούδι, το οποίο και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους Τούρκους που βρισκόντουσαν στις εξέδρες.
Πλέον, οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν να επιστρέψουν στην Τουρκία, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο ξενοδοχείο και να περιμένουν το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

To Top