ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Επιστρέφει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” το Άρης-ΑΕΚ, συνεχίζεται κανονικά η Super League 1, με ανακοίνωση Χαρδαλιά!

Το ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, “επιστρέφει” στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και δεν θα φιλοξενηθεί στην Λαμία όπως ανακοίνωσε χθες η Super League!

Πριν από λίγο, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την συνέχεια της δράσης σε Superleague 1 και Basket League, κατά την διάρκεια των επεξηγηματικών δηλώσεων του για τα μέτρα που ανακοίνωσε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός!

Mάλιστα, να σημειώσουμε ότι ο Άρης το πρωί είχε επικοινωνία με την Super League για την αλλαγή έδρας και την επιστροφή του αγώνα στην Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που θα υπάρχει lockdown σε όλη τη χώρα και δεν τίθεται θέμα “γκρίζας” ζώνης. Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν την διαβεβαίωση πως ο αγώνας σε αυτή την περίπτωση θα γίνει στην φυσική τους έδρα. Όπως και έγινε πριν από λίγο, δια στόματος Χαρδαλιά.

Το μόνο που απομένει πλέον, είναι η επισημοποίηση εκ νέου της αλλαγής έδρας από την διοργανώτρια αρχή, προκειμένου το ματς να γίνει κανονικά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την Κυριακή στις 19:30.

To Top