Οριστικό: ο πρώην υπάλληλος του Ζαγοράκη (15.000 ευρώ συν ΦΠΑ μηναίως) κατεβαίνει υποψήφιος στην ΕΠΟ

Μία μερα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Σαρρή για την προεδρία της ΕΠΟ, ανακοινωσε την υποψηφιότητα του και ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας Βασίλης Γκαγκάτσης με μία λιτή ανακοινωση.

Σε αυτήν αναφέρει τα εξής: “Μετά από πολλή σκέψη και την ώθηση ενός μεγάλου αριθμού ενώσεων- μελών της ΕΠΟ προς αυτή την κατεύθυνση, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις εκλογές που θα διενεργηθούν τον προσεχή Οκτώβριο. Εχω ήδη εκπονήσει το πλάνο για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεσμεύομαι ότι θα το δημοσιοποιήσω εντός των ημερών”.

Ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού και πρώην υπάλληλος του Ζαγοράκη (με ετήσιο κλειστό συμβόλαιο, 15.000 ευρώ συν ΦΠΑ το μήνα), προφανώς νομίζει ότι απευθύνεται σε κατοίκους άλλης χώρας. Όλοι γνωρίζουμε τη δράση του, το παρελθόν, το παρόν του και το τι σκοπεύει να κάνει. Απομένει να καληνυχτήσουμε το ποδόσφαιρο μας, για μια ακόμη φορά… Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Σημείωση: το ποσό που αναγράφεται παραπάνω προκύπτει από το επίσημο πόρισμα των ορκωτών λογιστών που έλεγξαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

To Top