ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό deal με Καμαρά! Έρχεται τη Δευτέρα και πιάνει δουλειά!

O Αμπουμπακάρ Καμαρά επιστρέφει στον Άρη με τη μορφή δανεισμού και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, αντί του ποσού των 2,5 εκατ. ευρώ! Οι “κίτρινοι” δεν μπορούσαν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή από τώρα, καθώς δεν τους το επέτρεπε το Financial Fair Play. O παίκτης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα για να πιάσει δουλειά. 

Ο Κάμαρα ντύνεται ξανά στα κιτρινόμαυρα κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στον Άρη. Η συμφωνία των δυο πλευρών οριστικοποιήθηκε και είναι καταρχήν, με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, αλλά με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, αντί του ποσού των 2,5 εκατ. ευρώ, το ερχόμενο καλοκαίρι. Η απόκτηση του δεν ήταν δυνατή τη δεδομένη χρονική στιγμή, λόγω του FFP.

Ο Μαυριτανός επιθετικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (09/01), προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, Έτσι, ικανοποιείται η επιθυμία του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος είχε εισηγηθεί τη μεταγραφή του, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν παίκτη, που θα δώσει λύσεις στην επίθεση.

To Top