Ορμπάιθ: “Ο Άρης μας δυσκόλεψε στο τέλος”

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ ήταν από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού, παρότι αγωνίστηκε για όγδοο σερί παιχνίδι ως βασικός. Ο Βάσκος θεώρησε ότι η ομάδα του κέρδισε δίκαια και δήλωσε πως δεν νιώθει κουρασμένος.

Ο Ορμπάιθ στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα υπογράμμισε πως “είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ο Άρης δεν έκανε πολλές φάσεις στην εστία μας, αλλά στις δύο που έκανε κατάφαρε να σκοράρει δύο φορές και να μπει πάλι στη διεκδίκηση του ματς. Θεωρώ, πάντως, πως κερδίσαμε δίκαια και μας άξιζε η νίκη. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε “κλειδώσει” το ματς νωρίτερα, έχοντας πετύχει περισσότερα γκολ με βάση τις ευκαιρίες που κάναμε, αλλά δεν το καταφέραμε”.

Πρόσθεσε πως “ο Άρης μας πίεσε στο τέλος και εκεί λίγο μας δυσκόλεψε, αλλά όπως είπα νικήσαμε δίκαια. Δεν αισθάνομαι κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Άλλωστε προπονούμαστε συνέχεια ώστε να βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος. Είμαι έτοιμος, ανά πάσα στιγμή, όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου ώστε να προσφέρω στον Ολυμπιακό. Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα τα δώσουμε όλα ώστε να νικήσουμε”.

To Top