Ορφανίδης: «Προσοχή στη συμπεριφορά του κόσμου»

Ο Τάσος Ορφανίδης ήταν ένας εκ των εκπροσώπων της ΠΑΕ Άρης στη σύσκεψη που έγινε με την αστυνομία για τα μέτρα τάξης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τοποθετήθηκε σε όλα τα θέματα.

«Υπήρχε ένα αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μετακίνηση οπαδών της στο παιχνίδι. Εμείς το κάναμε αποδεκτό και ζητήσαμε το ίδιο για το δεύτερο παιχνίδι. Από τη στιγμή που συμφωνήσαμε, ήταν στο χέρι της αστυνομίας, η οποία όμως απέρριψε το ενδεχόμενο αυτό αν και θα θέλαμε να υπάρξει μετακίνηση» είπε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου για να υπογραμμίσει:
«Πρέπει να ρίξουμε όλη μας την προσοχή στη συμπεριφορά του κόσμου για να μην υπάρξει κάποια βαριά τιμωρία για την ομάδα μας. Χρειαζόμαστε τα πάντα για να ανταποκριθούμε».

Σχετικά με το πακέτο εισιτηρίων που διαθέτει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τους επόμενους τρεις εντός έδρας αγώνες με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σημείωσε:
«Αφουγκραζόμαστε τι περνάει ο Έλληνας πολίτης και δεν είναι ότι το καλύτερο. Πήραμε μια απόφαση, προκειμένου να δώσουμε στον κόσμο κίνητρο να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει αυτά τα σημαντικά παιχνίδια. Ρίξαμε βέβαια και τις τιμές στα μεμονωμένα εισιτήρια».

Για την πώληση των εισιτηρίων είπε: «Μέχρι στιγμής η πώληση είναι ικανοποιητική. Έχουν αγοραστεί εισιτήρια και από το εξωτερικό, κάτι που δεν το περιμέναμε. Σαν διοίκηση, κάναμε ότι καλύτερο για να δυναμώσουμε το αγωνιστικό τμήμα και τώρα θέλουμε τη στήριξη και τη βοήθεια του  κόσμου για να φτάσει η ομάδα εκεί που τις αξίζει και γιατί όχι να κάνει το κάτι παραπάνω».

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο τόνισε: «Για τον Άρη, αυτά τα αποτέλεσμα δεν πρέπει να συζητιούνται. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουμε στον Εργοτέλη και να μην παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Άρης πρέπει να αγωνίζεται σε όλα τα γήπεδα έχοντας ως στόχο μόνο τη νίκη. Εκεί πρέπει να φτάσει η δυναμική της ομάδας».

Για τους βαθμούς που έχασε η ομάδα μέχρι τώρα στους τρεις πρώτους αγώνες: «Έγινε ντόρος για το ότι ο Άρης έχει δύο βαθμούς και έχει μείνει πίσω. Αν σκεφτόμαστε έτσι από τώρα, δεν είναι σωστό. Έχει δύο αγώνες λιγότερους και αν τους νικήσουμε θα φτάσουμε στους οκτώ βαθμούς. Ο Άρης θα βρει το δρόμο του πάρα πολύ σύντομα. Τους βαθμούς που έχουμε χάσει μέχρι στιγμής, θα τους βρούμε. Η ομάδα θα έχει την πορεία που πρέπει και στο τέλος όλοι θα πανηγυρίζουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και την πιστεύω».

To Top