ΜΠΑΣΚΕΤ

ΟΣΕΚΑ: Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ ανήμερα των γενεθλίων του Γκάλη και η θλιβερή επέτειος στο Μάτι…

Η ομοσπονδία του μπάσκετ με αμαξίδιο, ΟΣΕΚΑ, τόνισε σε ανακοίνωσή της πως η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ θα έπρεπε να είναι ανήμερα των γενεθλίων του Γκάλη, ενώ δεν ξέχασε και τη θλιβερή επέτειο στο Μάτι…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει σχετικά: «Αν το ελληνικό μπάσκετ ήθελε να ορίσει ημέρα για να γιορτάζει, δεν μπορούσε να είναι άλλη από την 23η Ιουλίου, την ημέρα που γεννήθηκε ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, ίσως ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών: Ο Νίκος Γκάλης.

Για μας είναι σαν να γιορτάζει ένας δικός μας άνθρωπος, γιατί αυτός είναι ο τεράστιος Γκάλης. Ένας δικός μας άνθρωπος, που ήρθε δίπλα μας με ανιδιοτέλεια, που ήρθε δίπλα μας για να βοηθήσει και που βοήθησε καθοριστικά να φτάσει το μήνυμα και η φωνή μας παντού.

Χρόνια πολλά στον ένα και μοναδικό Νίκο Γκάλη, χρόνια πολλά στον δικό μας Νίκο. Να χαίρεται την όμορφη οικογένειά του και να τον χαιρόμαστε όλοι εμείς, που θα μεγαλώνουμε γενιές με τα κατορθώματά του.

Βεβαίως, σαν σήμερα πέρυσι χάθηκαν τόσοι συνάνθρωποί μας στην τραγωδία στο Μάτι, οπότε δεν μπορεί παρά να είναι και σε αυτούς η σκέψη μας…»

To Top