Οσιμέν: «Δεν θα αφήσω κανέναν να μπει ανάμεσα σε μένα και τη Νάπολι»

Η… κρίση στη σχέση του Βίκτορ Οσιμέν με τη Νάπολι φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν. Λίγο το επεισόδιο με τον Ρούντι Γκαρσιά σε πρόσφατη αναμέτρηση, λίγο το περιπαικτικό βίντεο για τον Νιγηριανό φορ που ανέβασε η ομάδα στα social media, προκάλεσαν τριγμούς στη συνεργασία τους. Όμως όλα αυτά φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν, με το βαρύ πυροβολικό των πρωταθλητών να εκφράζει την αγάπη του στο σύλλογο μέσα από τα social media.

«Το να έρθω στην πόλη της Νάπολης το 2020 ήταν μια υπέροχη απόφαση για μένα», δήλωσε ο Οσιμέν στον λογαριασμό του στο Instagram. «Ο κόσμος της Νάπολης μου έχει δείξει τόση αγάπη και καλοσύνη και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ανάμεσά μας. Το πάθος των κατοίκων της Νάπολης με τροφοδοτεί να παίζω πάντα με την καρδιά και την ψυχή μου και η αγάπη για το σήμα είναι ακλόνητη καθώς το φοράω με περηφάνια. Έχω πολλούς φίλους που είναι Ναπολιτάνοι και έχουν γίνει μέρος της οικογένειας και της καθημερινότητάς μου… Ας συνεχίσουμε να διαδίδουμε ενότητα, σεβασμό και κατανόηση. Forza Napoli Sempre», πρόσθεσε.

Ο 24χρονος άσος έπαιξε και σκόραρε στις νίκες της Νάπολι επί της Ουντινέζε την Τετάρτη και της Λέτσε το Σάββατο ανεβάζοντας τον απολογισμό του στα πέντε γκολ σε επτά αγώνες πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.

Ο Όσιμεν εντάχθηκε στη Νάπολι το 2020 έναντι ποσού ρεκόρ (81,3 εκατομμυρίων ευρώ) και ήταν το κλειδί για την επιστροφή του συλλόγου στην κορυφή της Serie A μετά από 33 χρόνια, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 26 γκολ.

To Top