ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οσκαρ 2017: Τα δύο τραγικά λάθη της βραδιάς! (video)

Δύο γεγονότα ήταν αυτά που έκαναν πολύ κακή εντύπωση στα φετινά Oscars. Το ένα ήταν η απουσία του David Bowie από το αφιέρωμα σε αυτούς που έφυγαν μέσα στο 2016.

Η ακαδημία προφανώς δεν θεώρησε κομμάτι της βιομηχανίας του κινηματογράφου τον Bowie, τον άνθρωπο που έπαιξε σε ταινίες όπως το The Man Who Fell to Earth, το Merry Christmas, Mr. Lawrence αλλά και το Absolute Begginers και δεκάδες άλλες! Ήταν πραγματικά μια απουσία που θα συζητηθεί και προκάλεσε ενόχληση σε όλους τους κινηματογραφόφιλους του κόσμου.

Το άλλο, ήταν το τεράστιο λάθος που έγινε στην απονομή για το Οσκαρ Καλύτερης ταινίας. Ο θρύλος του κινηματογράφου Γουόρεν Μπίτι φάνηκε να σαστίζει όταν άνοιξε τον φάκελο και έδωσε στην Φέι Ντάναγουέι τον φάκελο. Όταν ανακοίνωσε ότι το Οσκαρ παίρνει η ταινία La la land ξεσηκώθηκε όλο το Kodak Theatre. Όμως, λίγο αργότερα και αφού οι συντελεστές της ταινίας ευχαριστούσαν τον Θεό και την οικογένειά τους, έγινε η διόρθωση. Νικήτρια ταινία ήταν το Moonlight. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του θεσμού των Οσκαρ και μάλιστα στο πιο μεγάλο βραβείο της βραδιάς!

Όλο το σκηνικό

To Top