Ουάρντα: “Συγγνώμη, το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου”

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα, ζήτησε συγγνώμη με ανάρτηση σε μαύρο φόντο στο Instagram από την ΑΕΚ και τους Έλληνες φιλάθλους, χαρακτηρίζοντας ως το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του τη συμπεριφορά που είχε κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Υποστήριξε ότι βγήκε εκτός εαυτού λόγω συνθημάτων κατά της οικογένειάς του και της θρησκείας του. Αναλυτικά η ανάρτηση του Αφρικανού σε μαύρο φόντο και το περιεχόμενο που τη συνόδευσε:

“Ζητώ συγγνώμη από όλη την φίλαθλη Ελλάδα καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για την χτεσινή συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα έναντιον της οικογένειας μου καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση. Βγήκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου.

Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς και την ομάδα που αγωνίζομαι τον Ατρόμητο. Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα”.

To Top