Ουέστμπρουκ για Τζόρνταν: «Τεράστια η συμβολή του στο μίτινγκ με τους ιδιοκτήτες»

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ μίλησε για τον Μάικλ Τζόρνταν και τη συμβολή του στη συνεδρίαση των παικτών με τους ιδιοκτήτες των ομάδων του ΝΒΑ.

Σημαντικό ρόλο είχε ο Μάικλ Τζόρνταν στο meeting των παικτών με τους ιδιοκτήτες του ΝΒΑ που έγινε μετά την απόφαση των Μπακς να μην κατέβουν κόντρα στους Μάτζικ.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ μίλησε για τη συνεισφορά του Air και στάθηκε στις προσπάθειες να δώσει πράγματα όχι μόνο γενικά στην κοινότητα, αλλά και συγκεκριμένα στην αφροαμερικανική κοινότητα

«Ο Τζόρνταν πάντα έκανε τεράστιες προσπάθειες να δώσει πράγματα όχι μόνο γενικά στην κοινότητα, αλλά και συγκεκριμένα στην αφροαμερικανική κοινότητα. Στο μίτινγκ μεταξύ των παικτών και των ιδιοκτητών ήταν τεράστια η συμβολή του. Ήθελε να σιγουρευτεί πως θα κάνουμε όλοι μαζί αυτό που επιθυμούμε. Είχαμε και στο παρελθόν μερικές κουβέντες με τους ιδιοκτήτες και κάποια πράγματα που επιθυμούσαμε να γίνουν δεν ήταν δυνατό να συμβούν. Όμως ο Τζόρνταν ήταν κάθετος και ήθελε να προχωρήσουν όσα λέγαμε», ήταν τα λόγια του Ουέστμπρουκ.

To Top