Ουγγαρία – Ελλάδα 2-1: Λίγη στην επίθεση, προβλήματα στην άμυνα

Μετά την ισοπαλία στη Μάλτα, η Ελλάδα ισοφάρισε στο τέλος και την Ουγγαρία, αλλά αυτή βρήκε ένα δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις και πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Εθνικής μας ομάδας, σε φιλική αναμέτρηση.

Η Ελλάδα πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στο τέρμα της Ουγγαρίας, βρίσκοντας τελικά ένα γκολ από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τάσος Μπακασέτας.

Η ομάδα του Πογιέτ αγωνίστηκε στον εκτός έδρας φιλικό αγώνα με πολλές αλλαγές και δέχθηκε νωρίς το πρώτο γκολ, με τους Στάιλς και Ζάλαϊ να συνεργάζονται άψογα, για το 1-0 του δευτέρου, μόλις στο 15ο λεπτό του αγώνα.

Η Ουγγαρία ήταν καλύτερη και στη συνέχεια, με τον Πασχαλάκη να αποτρέπει σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ένα ακόμη γκολ, πριν την ισοφάριση του 80ου λεπτού. Μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάλμαρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ξεγέλασε τον Έλληνα τερματοφύλακα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, για το τελικό 2-1 στην αναμέτρηση.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ντίμπους (90+2′ Ζάπανος), Μπότκα (71′ Λανγκ), Όρμπαν, Α. Σάλαϊ, Φιόλα, Νάγκι, Στάιλς, Κέρκεζ (53′ Νάγκι), Τζούτζακ (53′ Άνταμ), Ρ. Σάλαϊ (71′ Ντάρνταϊ), Σομποσλάι (90+2′ Κάλμαρ).

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης (68′ Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης (87′ Παπανικολάου), Μπουχαλάκης (68′ Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Μασούρας (87′ Δουβίκας), Μάνταλος, Ιωαννίδης (60′ Φούντας).

To Top