ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ουζίρι: «Να νικήσουμε τον Λεμπρόν, αλλιώς ας πάμε στην Ελλάδα»

Οι Τορόντο Ράπτορς έθεσαν ως στόχο τους να κερδίσουν τον Λεμπρόν Τζέιμς, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας του Καναδά, Μασάι Ουζίρι, ο οποίος τόνισε πως αν δεν το καταφέρουν θα ήταν καλύτερο να παίξουν στην Ελλάδα!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στην Ανατολική Περιφέρεια. Καμία ομάδα δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα πρωτεία των Κλίβελαντ Καβαλίερς στην Ανατολή, με τον «Βασιλιά» αν μην βρίσκει αντίσταση.

Αυτό, όμως, είναι φυσικό, δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο στους αντιπάλους του, με τους Τορόντο Ράπτορς να θέτουν σαν στόχο τους να κερδίσουν τον Τζέιμς, δια στόματος Μασάι Ουζίρι! Ο έμπειρος παράγοντας, μάλιστα, επεσήμανε πως αν δεν μπορούν να κερδίσουν τον Τζέιμς, θα ήταν καλύτερο να πάνε στην… Ελλάδα!

Ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι δουλεία μας να τον νικήσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, καλύτερα να παίξουμε σε άλλο πρωτάθλημα, Ας παίξουμε στην Ελλάδα. Αν δεν είμαστε έτοιμοι να τους νικήσουμε, καλύτερα να τους δώσουμε το πρωτάθλημα πριν καν παίξουμε.

Καταλαβαίνω πως είναι πολύ καλός ο ΛεΜπρόν και η ομάδα του. Αλλά θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες για να βγουν στο γήπεδο και να είναι απόλυτα ανταγωνιστικοί».

 

To Top