Ουζουνίδης: “Ο Άρης αυτή τη στιγμή έχει αρκετή απειρία”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε και αυτός στην έλλειψη εμπειρίας της νεανικής ομάδας του Άρη και υπογράμμισε ότι η ομάδα του αν και δεν έπαιξε το καλύτερό της παιχνίδι είχε διάθεση και υπομονή.

Υπογράμμισε αρχικά πως “ήταν μια πολύ σημαντική για εμάς, γιατί είχαμε μείνει αρκετά πίσω. Έχουμε παίξει πολύ καλύτερα παιχνίδια, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ευτυχώς συνεχίσαμε να είμαστε μαχητικοί, ακόμα και όταν ισοφάρισε ο Άρης, και κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τους έχει ότι η ομάδα έχει δυνατότητες. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρης».

Για το πώς είδε τους «κίτρινους: «Ο Άρης αυτή τη στιγμή έχει αρκετή απειρία. Θέλει να έχει χώρο και να μην παίζει σε κλειστό γήπεδο, γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει κερδίσει στην έδρα του και έχει πετύχει δύο εκτός έδρας νίκες”.

Για τα όσα ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα για τον Βοσκάκη: «Δεν μας επηρέασε. Ξέραμε όμως ότι θα βρούμε έναν αντίπαλο, πιο ενωμένο, που θα τον δυνάμωνε αυτό που έγινε. Ο Άρης είχε σημαντικές απουσίες, αλλά και εμείς το ίδιο. Γενικά, ήμασταν έτοιμοι για το τι θα βρούμε μπροστά μας».

Για το «κλειδί» στη νίκη του Πλατανιά: «Είμαστε μια ομάδα με τεχνική και διάθεση. Αυτό που μας λείπει είναι η δύναμη μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα το είχαμε, όπως και διάθεση».

To Top