Ουζούνη: «Αναγκαία η αλλαγή στον ΣΕΓΑΣ, ο Άρης θα αποκτήσει φωνή»

Η Ολυμπιονίκης πρώην αθλήτρια της σφαιροβολίας του Άρη και Πόπη Ουζούνη αναφέρθηκε στις αλλαγές που περιμένει ο στίβος σε διοικητικό επίπεδο, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι για πρώτη φορά κατεβαίνει εκπρόσωπος του κιτρινόμαυρου συλλόγου για να γίνει μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για την κίνηση η οποία γίνεται:

Πάει να γίνει μια νέα κίνηση στο ΣΕΓΑΣ. Να γίνει μια κίνηση αλλαγής μετά από την διοίκηση του κ.Σεβαστή να αναλάβουν αθλητές μαζί με τεχνοκράτες.

Για τους προηγούμενους:

Κάνανε και τα καλά τους. Αλλά όταν είσαι 30 χρόνια κάπου δεν πρέπει να σηκωθείς; Δεν μας ήθελαν πουθενά. Οι πόρτες για εμάς ήταν κλειστές., Τώρα μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Είναι 11 αθλητές μαζί με παράγοντες του αθλητισμού. Χθες ανακοινώσαμε και άλλα ονόματα που θα είναι για τον εκλογικό αγώνα. Όλοι οι αθλητές θέλουμε να αλλάξουμε αυτό που γίνεται. Παλαιότερα το 70′ και το 80′ γεμίζανε στάδια, δεν πρέπει να το έχουμε ξανά αυτό; Με τους αθλητές που έχουν βγει ο στίβος πρέπει να σφύζει από ζωή.

Ενώ συνέχισε:

Θέλουμε να φέρουμε διοργανώσεις, δεν έχουμε πάρει διοργάνωση από το 2004. Έχουμε ένα όραμα για το 2028, να πάρουμε το Πανευρωπαϊκό στην Θεσσαλονίκη. Το Πανευρωπαϊκό ανδρών-γυναικών. Η κυβέρνηση το θέλει πολύ, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.

Για τον Άρη:

Ένα από τα 11 σωματεία που θα εκπροσωπηθεί είναι του Άρη. Θα υπάρχει κανονικά παρουσία, ο Άρης θα έχει εκπροσώπηση και φωνή.

Για το ότι είναι Ολυμπιονίκης:

Είμαι Ολυμπιονίκης το 2000 στο Σίδνεϊ. Τότε είχα κάνει και πανελλήνιο ρεκόρ μαζί με τον Κώστα Κεντέρη. Ήταν κάτι μεγάλο για εμένα, μου άνοιξαν πολλές πόρτες. Είμαι λοχαγός στον Ελληνικό στρατό, διατηρώ πρακτορείο προ-πο.

Για το θέμα της ασφάλειας:

Θέλουμε να ασφαλίζουμε τις αθλητές. Από τα 22 και μετά όποιος είναι στην Εθνική να ασφαλίζεται. Να σταματάει στα 30 και να έχει 10 χρόνια ένσημα.

Για το αν είναι κοντά στον Άρη:

Έχω τα παιδιά μου που θέλουν να έρχονται στο Χαριλάου. Μου ζητάει ο γιος μου να πηγαίνει στην τρία αλλά προ στιγμήν τα… βρίσκουμε στην “1”.

To Top