Ουμπίντες: «Με τη νίκη φεύγει ένα βάρος από πάνω μας!»

Την τεράστια σημασία της πρώτης φετινής νίκης του Άρη υπογράμμισε ο Χαβιέρ Ουμπίντες, που μίλησε και για την άδικη αποβολή του, τονίζοντας ότι είπε στο διαιτητή Μήτσιο ότι «το βράδυ θα δεις στην τηλεόραση το λάθος σου»!

«Η πρώτη κίτρινη κάρτα που δέχθηκα ήταν απολύτως σωστή και δικαιολογημένη. Ωστόσο, στη φάση που δέχθηκα τη δεύτερη κάρτα, δεν υπάρχει καμία παράβαση! Δεν ακούμπησα καν τον αντίπαλο, ούτε πριν πέσει ούτε την ώρα που έπεφτε. Ήταν άδικη η αποβολή μου και το είπα και εκείνη την στιγμή στο διαιτητή. Του είπα ότι το βράδυ θα δει στην τηλεόραση το λάθος του», είπε κατ’ αρχήν ο Αργεντινός άσος.

Ο δημιουργός του νικητήριου γκολ, συνέχισε λέγοντας: «Τρέξαμε πολύ, παλέψαμε πολύ και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Κερδίσαμε μία φορμαρισμένη ομάδα σ’ ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, όπου ο ΟΦΗ είχε κερδίσει την ΑΕΚ, αλλά και τον Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης».

Ο Ουμπίντες κατέληξε τονίζοντας την τεράστια ψυχολογική σημασία αυτής της επικράτησης: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Τώρα, φεύγει το βάρος από πάνω μας και μπορούμε να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Αρχίζει ένα νέο πρωτάθλημα για μας!».

To Top