Ουντότζι: “Κανόνας της ζωής: Εάν εγκαταλείπεις, χάνεις! Μείναμε δυνατοί και… ζήσαμε”!

Ο Σαλόζε Ουντότζι στάθηκε ιδιαίτερα στη μαχητικότητα και στην αντίδραση του Άρη παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Μιλώντας σε εκπομπή της NOVA, ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του Ουντότζι τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Είναι σημαντικό γκολ, γιατί ήρθε η πρώτη νίκη του Άρη. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Η τελευταία νίκη στη Αθήνα, του Άρη, ήταν κόντρα στην πρώην ομάδα μου, τον Ατρόμητο. Κάθε ομάδα που παίζω είναι σημαντική, αλλά εγώ θέλω να κερδίζω και όχι να χάνω. Υπάρχουν πάντα τρία αποτελέσματα και πρέπει ο κόσμος να κάνει υπομονή και να είναι κοντά μας”.

Τι σκέφτηκε, όταν προηγήθηκε ο Πανιώνιος : “Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με τους συμπαίκτες μου έπρεπε να παλέψουμε. Το κάναμε και ανατρέψαμε το σκορ. Όλοι μαζί αντιδράσαμε και αυτό ήταν το σημαντικό”.

Τι άλλαξε και ο Άρης αντέδρασε σήμερα καλύτερα σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια: “Ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τον αγώνα. Κανόνας της ζωής. Εάν εγκαταλείπεις, χάνεις. Απόψε, μείναμε δυνατοί, παλέψαμε και ζήσαμε”.

Βλέποντας, στο μόνιτορ, ξανά το γκολ του, σχολίασε: Ειμαι χαρούμενος για την πρώτη νίκη. Νιώθω χαρούμενος που κάναμε την πρώτη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Εάν σημάδεψε, πριν σουτάρει: “Ολα είναι θέμα ομαδικής δουλειάς. Ο Σταυρόπουλος έκανε καλή κίνηση, μπροστά μου, και ο τερματοφύλακας κοιτούσε πιο πολύ τον Σταυρόπουλο. Ετσι, το εκμεταλλεύτηκα, σημάδεψα και σκόραρα”

To Top