ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ουρές για τα διαρκείας σήμερα, Παρασκευή τελευταία μέρα

Την Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Άρης για την σεζόν 2020-21 και σήμερα σχηματίστηκαν ουρές από φιλάθλους του Άρη.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν τελείως διαφορετικό από τα άλλα, η αβεβαιότητα της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδοα και ο ασφυκτικός οικονομικός κλοιός που επικρατεί στην κοινωνία είχε επιπτώσεις στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η διάθεση των διαρκείας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή ημέρα του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος με την Λαμία και σήμερα είναι γεγονός ότι υπήρχε σημαντική προσέλευση φιλάθλων στο Κλεάνθης Βικελίδης για να προμηθευτούν το εισιτήριο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα, συζητείται το ενδεχόμενο να επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στο 20% της χωρητικότητας ενός γηπέδου, αρχής γενομένης της 3ης αγωνιστικής, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει επίσημη απόφαση.

Όπως έχει επισημάνει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σε μια τέτοια περίπτωση, προτεραιότητα θα έχουν οι φίλαθλοι που έχουν διαρκείας.

To Top