ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουσία, πολύτιμο τρίποντο για τον Άρη και τρίτη συνεχόμενη νίκη (1-0)

Ουσία, πολύτιμο τρίποντο για τον Άρη και τρίτη συνεχόμενη νίκη (1-0) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέτυχε νέα νίκη, την τρίτη συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο και… λάμπει μέσα σε αυτό το ποδοσφαιρικό κάδρο με 23 βαθμούς στο γήπεδο, αν και στο βαθμολογικό… μάτριξ της εξυγίανσης έχει 17!

Πολύτιμο το γκολ του Γκάμα, με τον Άρη να δίνει κατοχή στον αντίπαλο και να “χτυπάει” στην πλάτη του αντιπάλου. Αγωνία για την απώλεια του Σούντγκρεν, συνεχίζει ο Άρης για μεγάλα πράγματα. Ξεχωριστή στιγμή η… βολίδα του Ιτούμπε στο δοκάρι στο 87′.

ΜΕ ΜΠΕΡΤΟΓΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΣΙΝΙ

Ο Άκης Μάντζιος δεν έκρυβε πολλές εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Άρη… Δεδομένη η επιστροφή του Φακούντο Μπερτόγλιο, ενώ έριξε στην μάχη και τον Μαντσίνι, αντί του Γκαρσία. Η κιτρινόμαυρη ενδεκάδα ήταν: Ντένις, Σούντγκρεν, Γκανέα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Μαντσίνι, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Καμαρά. Την ίδια ώρα ο Αστέρας είχε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο Τιλίκα δοκίμασε στην προθέρμανση, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι στον τετρακέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Ριέρα.

ΔΥΝΑΤΑ Ο ΑΡΗΣ

Ο Άρης μπήκε δυνατά και εξελίχθηκε ένα ωραίο παιχνίδι στο πρώτο 20πτο καθώς οι δύο ομάδες έπαιζαν ανοιχτά. Ο Άρης εστίασε στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, είχε δύο ευκαιρίες, δεν τις αξιοποίησε. Ο Αστέρας είχε ως βασικό άξονα τον Σόνι και ξεκάθαρα έριξε το… βάρος στην αριστερή πλευρά της άμυνας του Άρη, όπου ο Γκάνεα είχε προβλήματα. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Άκης Μάντζιος άλλαξε πρόσωπα στις πτέρυγες, περνώντας αριστερά τον Μαντσίνι.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΑ, ΜΠΕΡΤΟΓΛΙΟ

Ο Άρης μπήκε δυνατά και στο 7′ είχε μεγάλη στιγμή με τον Καμαρά, ο οποίος έχασε  τετ α τετ με τον Τσιφτσή να αποκρούει! Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μπερτόγλιο έχασε μετά από ατομική ενέργεια, μεγάλη ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥΝΤΓΚΡΕΝ

Στο 26′ ο Άρης είχε μια σημαντική απώλεια, μια και αποχώρησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν με ενοχλήσεις στο δεξί ισχύο. Ο Σάκιτς πέρασε στο παιχνίδι, με τους κιτρινόμαυρους να δίνουν την κατοχή στον Αστέρα (39-61%) και με φανερό στόχο να χτυπήσουν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας,

ΤΟ “ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ” ΚΑΙ 1-0

Το γκολ ήρθε για τον Άρη στο 41′ όταν κρύφτηκε η μπάλα από τους ποδοσφαιριστές του Άρη! Ασίστ με τακουνάκι από τον Μαντσίνι για να σκοράρει από κοντά ο Γκάμα (1-0). Τριγωνάκι Μπερτόγλιο – Μαντσίνι – Γκάμα σε μια φάση για highlights.

ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΙΤΟΥΡΜΠΕ

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο.  Πολύ ξεκάθαρα ο Άρης έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και ο Αστέρας προσπαθούσε προσεκτικά να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ισοφάριση, χωρίς πάντως να το καταφέρει. Μέσα σε αυτό το κάδρο ο Άρης είχε δυο καλές στιγμές να “σκοτώσει” τον Αστέρα. Στο 74′ ο Φαμπιάνο με κεφαλιά και στο 78′ ο Ματέο από κοντά δεν κατάφεραν να “τελειώσουν” το ματς. Ο Άρης θα μπορούσε να “σκοτώσει” τον Αστέρα  στο 87′ όταν με φάουλ βολίδα “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι.

Το τελικό σκορ δίνει ουσία και δύναμη  στον Άρη για να ανέβει πιο ψηλά!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου),  Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΒΟΗΘΟΣ VAR: Δημήτρης Σαμοίλης (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 72′  Τζέγκο/29′ Καστάνο, 46′ Μουνάφο, 84′ Ατιένζα

ΓΚΟΛ: 41′ Γκάμα

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις – Σούντγκρεν (26′ Σάκιτς), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Τζέγκο, Σάσα – Μαντσίνι (69′ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (85′ Ματίγια), Γκάμα (69′ Γκαρσία) – Καμαρά (85′ Μάνος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Καρμόνα (78′ Γκαρσία), Καστάνο, Ατιένζα, Άλβαρεζ – Βαλιέντε, Μουνάφο (67′ Ινγκλέσιας) – Κρέσπι (86′ Κανελλόπουλος ), Σόνί, (86′ Μπενίτο) Τίλικα, Μπαράλες (67′ Αλι Μπαμπά)

To Top