Ουτρέχτη – ΟΦΗ 4-0: Βαριά ήττα στο πρώτο φιλικό στην Ολλανδία

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στην Ουτρέχτη στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους και γνώρισε την ήττα με 4-0, με την αντίπαλό του να ανοίγει το σκορ με τον Δουβίκα.

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό μπορεί να το επικαλεστεί και ο ΟΦΗ, ο οποίος στο πρώτο του φιλικό στην Ολλανδία, κόντρα στην Ουτρέχτη (βασικοί για την ομάδα της Eredivisie οι Δουβίκας και Μπάρκας) γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-0.

Η ολλανδική ομάδα μπήκε πιο δυνατά από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 9′ έδειξε τις διαθέσεις της μπαίνοντας μπροστά στο σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Δουβίκα που δεν άφησε περιθώριο αντίδασης στον Επασί (1-0).

Το γκολ αυτό έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους Ολλανδούς που είχαν και δοκάρι στο 21′, για να κάνουν δύο τα τέρματά τους πριν καν συμπληρωθεί το μισάωρο, με τον Φέρμαν να εκμεταλλεύεται στο 29′ την αδυναμία των παικτών του Νίκου Νιόπλια να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή τους και να βρίσκει δίχτυα από κοντά (2-0).

Στο δεύτερο μέρος, οι Κρητικοί παρατάχτηκαν με αρκετές αλλαγές, με το ρυθμό να είναι πιο χαμηλός σε σύγκριση με το πρώτο 45λεπτο και τις καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες λιγοστές. Παρόλα αυτά η Ουτρέχτη βρήκε άλλες δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Ρένταν να γράφει το 3-0 στο 79′ μετά από λάθος του Διαμαντή και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90ο λεπτό.

Η αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Καμάου, Ντουρμισάι.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σωτηρίου, Πόμπι, Νιουσέ, Τοράλ, Φαν Ντάινεν, Μπουζούκης, Αποστολάκης.

To Top