Ουόριορς: Ακόμη δύο εβδομάδες εκτός δράσης ο Κάρι

Εκτός δράσης για ακόμη δύο εβδομάδες, θα μείνει ο Στεφ Κάρι, καθώς ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA, ταλαιπωρείται από μερική εξάρθρωση στον αριστερό του ώμο, όπως ανακοίνωσαν οι Γκόλντεν Στέϊτ Ουόριορς.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από τους πρωταθλητές, ο Κάρι υπεβλήθη πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι «υπάρχει καλή καλή πρόοδος» στην ανάρρωσή του και πως η κατάσταση του «θα επανεκτιμηθεί σε δύο εβδομάδες», καθώς για να επιστρέψει στις προπονήσεις, θα πρέπει να σταματήσουν οι πόνοι.

Ο 34χρονος άσος, θα χάσει τουλάχιστον έξι αγώνες τις επόμενες δύο εβδομάδες, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με το Μέμφις.

Ο δύο φορές MVP της κανονικής περιόδου, ο οποίος τραυματίστηκε στις 14 Δεκεμβρίου στην Ινδιανάπολη, έχασε τα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας του.

Ο Κάρι, έχει ταλαιπωρηθεί από μακροχρόνιους τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός στο αριστερό χέρι το 2019, για την αποκατάσταση του οποίου, απαιτήθηκε χειρουργική επέμβαση και ανάρρωση αρκετών μηνών.

To Top