Ουόριορς: Κοντά στην ισοφάριση ιστορικού ρεκόρ των Λέικερς!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών στο NBA και βρίσκονται κοντά στην ισοφάριση ενός απίθανου ρεκόρ, στην ιστορία της Δυτικής Περιφέρειας. 

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η ομάδα του Στιβ Κερ έχει μπροστά της, τους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς των τρομερών Χάρντεν-Πολ και αν κερδίσει την σειρά θα ισοφαρίσει, ένα ιστορικό ρεκόρ των Λος Άντζελες Λέικερς στα playoffs της Δύσης.

Οι Ουόριορς έχουν κατακτήσει τις 3 τελευταίες χρονιές τον τίτλο του πρωταθλητή της Δυτικής Περιφέρειας και βρίσκονται δεύτεροι στην σχετική λίστα μαζί με τους Λος Άντζελες Λέικερς (δύο φορές 3 συνεχόμενες κατακτήσεις).

Πρώτοι σε αυτή την λίστα, είναι και πάλι οι Λέικερς έχοντας κατακτήσει 4 σερί φορές το πρωτάθλημα της Δύσης, από το 1980 μέχρι και το 1983. Αν οι “πολεμιστές” πάρουν την σειρά με τους Ρόκετς, τότε θα ισοφαρίσουν το τρομερό ρεκόρ του Λος Άντζελες και θα γράψουν ιστορία και σε επίπεδα Δυτικής Περιφέρειας με 4 συνεχόμενες κατακτήσεις (2015-17), ενώ ήδη έχουν καταρρίψει το ιστορικό ρεκόρ των Μπουλς σε νίκες (73-9) στην regural season του NBA.

Πλέον όλοι αναμένουν, να δουν αν οι παίκτες του Στιβ Κερ θα συνεχίσουν την κυριαρχία τους στην περιφέρεια τους και θα μεγαλώσουν τον… θρύλο τους στην ιστορία της μπάσκετ.

To Top