Ου υποτιμήσεις τον Πανελευσινιακό…

Η προετοιμασία του Άρη για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανελευσινιακό ολοκληρώνεται και πέρα από τις επισημάνσεις επί του αγωνιστικού, ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν έχει σταματήσει να τονίζει στους παίκτες του τις “παγίδες” που κρύβουν αγώνες με τέτοιους αντιπάλους.

Ο Άρης έκανε την… γκέλα με το Ρέθυμνο, αλλά κατάφερε να την καλύψει άμεσα με το “διπλό” επί του Ηλυσιακού στην Αθήνα. Περιθώρια για άλλες απώλειες μέσα στο Αλεξάνδρειο δεν υπάρχουν. Ο Άρης και μπορεί και πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που θα δώσει στο Παλέ ως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Αυτά είναι με τον Πανελευσινιακό, τον Απόλλωνα Πατρών, τον Ολυμπιακό, τον ΚΑΟΔ και την Καβάλα.

Αν σε αυτούς τους αγώνες κάνει το… αυτονόητο, τότε θα έχει βάλει τις βάσεις για να κερδίσει αυτός την 6η θέση στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Για να πάρει αυτές τις νίκες στο Παλέ, θα πρέπει να μην υποτιμήσει κανέναν από τους αντιπάλους του που θεωρητικά είναι χειρότεροι. Εκεί επικεντρώνει την προσοχή του ο Αγγέλου. Θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και σοβαρή, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να “καθαρίσει” τα παιχνίδια, όπως έκανε με το Περιστέρι και τον Κολοσσό. Αυτές οι νίκες είναι οι “οδηγοί” του Άρη για τα παιχνίδια που έπονται στο Παλέ…

 

To Top