Οφέλη… οξυγόνο στην ΚΑΕ αν η ομάδα κατακτήσει την 5η θέση!

Το PRESSARIS ανέλυσε χθες το σενάριο βάσει του οποίου ο Άρης μπορεί να βγει πέμπτος στην κανονική διάρκεια, αν ισοβαθμήσει με ρεκόρ 13-13 με Κηφισιά και ΚΑΟΔ. Δεν εξαρτάται από αυτόν μόνο, αλλά και από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων, όμως αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα αποφέρει συνολικό κέρδος άνω των 80.000 ευρώ!

Εφόσον Άρης, Κηφισιά και ΚΑΟΔ ισοβαθμήσουν και οι κίτρινοι πάρουν την πέμπτη θέση στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, τότε εξασφαλίζουν από τον ΟΠΑΠ μέσω του ΕΣΑΚΕ το μπόνους βελτίωσης θέσης, το οποίο ανέρχεται περίπου στα 50.000 ευρώ (ίσως και κάτι περισσότερο).

Με την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια, ο Άρης θα παίξει στην πρώτη φάση των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Αλεξάνδρειο θα είναι κατάμεστο σε έναν τέτοιο αγώνα. Τα έσοδα από ένα κατάμεστο Παλέ ανέρχονται το ελάχιστο στα 30.000 ευρώ.

Αν συνυπολογίσει κανείς και το ότι ο Άρης “γλυτώνει” 5.000 ευρώ από το ταξίδι του στην Αθήνα για να παίξει με τον Πανιώνιο (στην περίπτωση που τερματίσει έκτος), τα οικονομικά οφέλη από την κατάκτηση της 5ης θέσης είναι κάτι παραπάνω από… οξυγόνο για την διοίκηση.

 

To Top