ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οφείλει να αντιδράσει, να κερδίσει τον Ατρόμητο καλύπτοντας και την διαφορά!

Ο χθεσινός Άρης κατάφερε και έβαλε δύσκολα στον εαυτό του ως προς την διεκδίκηση της 4ης θέσης, καθώς έχουν αλλάξει πλέον τα δεδομένα στη “μάχη” του με τον Ατρόμητο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” παρέμειναν στους 43 βαθμούς, ενώ θεωρητικά την Δευτέρα απέναντι στον αδύναμο Απόλλωνα Σμύρνης ο Ατρόμητος θα εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Περιστέρι και θα φτάσει τους 46 βαθμούς.

Αυτό που θα θέλει πλέον την ερχόμενη Κυριακή ο Άρης, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, απέναντι στην ομάδα του Ατρόμητου, είναι νίκη με δύο ή και παραπάνω γκολ διαφορά. Εφόσον οι “κιτρινόμαυροι” κερδίσουν με δύο γκολ, τότε το κριτήριο για την 4η θέση σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, θα είναι η καλύτερη διαφορά τερμάτων των δύο ομάδων.

Πριν την έναρξη της 27ης αγωνιστικής ο Άρης είχε απολογισμό τερμάτων 37-26, άρα +11, το οποίο μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό έγινε +9 καθώς δέχθηκε δύο γκολ και δεν πέτυχε κανέναν. Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει 36-26, δηλαδή +10, με ένα ματς λιγότερο.

Εάν οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη επικρατήσουν με περισσότερα από δύο γκολ, τότε θα έχουν το πάνω χέρι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία στο τέλος της σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Ατρόμητος κέρδισε με 4-2 και δεν λαμβάνεται υπόψιν, πόσα γκολ έχει πετύχει η κάθε ομάδα εκτός έδρας, στα μεταξύ τους ματς.

28η αγωνιστική

Άρης-Ατρόμητος (14/4, 19:00)

29η αγωνιστική

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (21/4, 19:00)

Παναιτωλικός-Άρης  (21/4, 19:00)

30ή αγωνιστική

Άρης-Ξάνθη (5/5, 19:00)

Ατρόμητος-ΟΦΗ (5/5, 19:00)

To Top