Οικονομόπουλος: “Οφείλουμε να παλέψουμε γιατί φοράμε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας, δεν μπορούμε να προδώσουμε την ιστορία της”

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος τόνισε πως οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν γιατί φορούν τη φανέλας μιας μεγάλης ομάδας, την οποία δεν πρέπει να προδώσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο novasports.gr:

«Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο ματς και δημιουργήσαμε μία καλή
ευκαιρία με τον Κουσίδη. Αν έμπαινε αυτό το γκολ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν παίξαμε καλά, δεν πήγαμε καλά, όμως προσπαθήσαμε. Το τι έφταιξε και δεν πήραμε τη νίκη θα το δει ο προπονητής».

Για το αν επηρεάστηκαν από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Καλώς ή κακώς παίζουμε σε μία μεγάλη ομάδα και έπρεπε να ξεχάσουμε το παιχνίδι στην Κρήτη. Έπρεπε να μπούμε στο παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Εμείς πιστεύαμε και πιστεύουμε. Θα φανούν όλα. Ποιος μας απαγορεύει να πάμε μέσα στον Παναθηναϊκό και να κερδίσουμε; Δεν μπορώ να πω ότι δεν γίνεται. Αν θέλουν κάποιοι να μας στερήσουν τις ελπίδες που έχουμε καλό θα ήταν να σταματήσουν εδώ. Οι κακές ενέργειες που κάνουν απέναντι μας μόνο κακό μας κάνουν. Εμείς θα κοιτάξουμε τη συνέχεια. Οφείλουμε να παλέψουμε γιατί φοράμε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας. Δεν μπορούμε να προδώσουμε την ιστορία αυτής της ομάδας παρατώντας τις όποιες ελπίδες έχουμε. Μας στηρίζει ο κόσμος και όλοι οφείλουμε να παλέψουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

To Top