ΟΦΗ: Γνώρισε «βαριά» (4-1) φιλική ήττα (video)

Ο ΟΦΗ έχασε με 4-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, σε ένα ματς όπου αντιμετώπισε πολλά ανασταλτικά προβλήματα.

«Βαριά» ήττα από τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς γνώρισε σήμερα (29/7) ο ΟΦΗ, καθώς ηττήθηκε 4-1 από την ολλανδική ομάδα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Νίκου Νιόπλια επί ολλανδικού εδάφους. Οι Κρητικοί δεν ήταν καλοί, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και μόνο στο τελευταίο ημίωρο κατάφεραν να «μπουν» στο ματς.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Επασί κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Γιαννούλη, Διαμαντή, Ουές στην άμυνα, τους Στάικο, Ντιουσέ, Τοράλ στον άξονα, τους Μπουζούκη, Τσιλιανίδη στα άκρα και τον Φαν Ντάινεν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ντιουσέ είχε την πρώτη καλή στιγμή του ματς, όμως στη συνέχεια η ολλανδική ομάδα πίεσε, ο Επασί έκανε ορισμένες κομβικές επεμβάσεις (π.χ. στο σουτ του Ρόμενς) και τελικά η Γκόου Αχεντ Ιγκλς άνοιξε το σκορ με τον Στόκερς στο 12′.

Οι Κρητικοί αντιμετώπιζαν αρκετά ανασταλτικά προβλήματα και στο 15′ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, ουσιαστικά εξ’ επαφής, από τον Λίντμπεργκ. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σε ανάλογο τέμπο και στο 32′ οι Ολλανδοί βρήκαν ξανά δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Φοντάν και έτσι η ανάπαυλα τους βρήκε μπροστά με 3-0.

Στο δεύτερο μισό ο ΟΦΗ προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές, καθώς οι Πασαλίδης, Καμάου, Μεγιάδο και Νέιρα πήραν τη θέση των Διαμαντή, Φαν Ντάινεν, Στάικου και Νέιρα αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά μόλις στο 50′ η Γκόου Αχέντ βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Κάιπερς που βρέθηκε μόνος του στο πίσω δοκάρι και μόνο μετά το 60′ οι Κρητικοί κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς. Ο Νέιρα τους έδωσε άλλον αέρα, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και τον Τοράλ έβγαλαν ορισμένες καλές φάσεις και στο 70′ μείωσαν με τον πρώτο. Λίγο πριν (66′) οι Πόμπι και Αποστολάκης πήραν τις θέσεις των Ουές και Μπουζούκη αντίστοιχα, ενώ μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι.

H σύνθεση του ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Ουές (66΄Πόμπι), Γιαννούλης, Διαμαντής (46΄Πασαλίδης), Στάικος (46΄Μεγιάδο), Ντιουσέ (46΄Νέιρα), Τοράλ, Μπουζούκης (66΄Αποστολάκης), Τσιλιανίδης, Φαν Ντάινεν (46΄Καμάου).

To Top