ΟΦΗ: Δεν ρισκάρουν υποτροπή, εκτός ο Παπαστεριανός ενόψει Άρη

Ο Μανώλης Παπαστεριανός δεν προπονήθηκε σήμερα αναμένεται να μην αγωνιστεί κόντρα στον Άρη την Κυριακή προκειμένου να μην ρισκάρουν στον ΟΦΗ μια πιθανή υποτροπή του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ακόμα, δεν προπονήθηκε ούτε ο Θανάσης Ντίνας για τον οποίο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ για τον Παπαστεριανό λόγω του ότι έχει μείνει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, στον ΟΦΗ δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο μιας πιθανής υποτροπής του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και βελτίωσης στο passing game.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο έβαλε ακόμα περισσότερη ένταση στο ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι Χουάν Νέιρα και Μανώλης Παπαστεριανός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Θανάσης Ντίνας επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή στον αγώνα με τον Άρη θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (21/11) και θα είναι ανοιχτή μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου».

To Top