ΟΦΗ: Προφορική συμφωνία με τον Τοράρινσον

Τον 30χρονο Ισλανδό διεθνή αμυντικό, Γκούντμουντουρ Τοράρινσον θα κάνει δικό του ο ΟΦΗ, αφού υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρίες και από το MLS!

Ο Τοράρινσον είχε τις πρώτες επαφές με τους Κρητικούς από τον περασμένο Απρίλιο κι αφού κατάφερε η ελληνική ομάδα να τον φέρει στα μέτρα της αναφορικά με τους όρους που θα συμπεριλαμβάνονταν στην συνεργασία τους, οι δύο πλευρές έχουν πλέον συμφωνήσει προφορικά ν’ ακολουθήσουν κοινή διαδρομή.

Ο ποδοσφαιριστής από τον περασμένο Φλεβάρη και για μερικούς μήνες είχε μετακινηθεί στην Άαλμποργκ για να μην μείνει αδρανής μετά την New York City, ψάχνοντας κάποιο πολύ καλό συμβόλαιο.

Με την ομάδα της Νέας Υόρκης πήρε το MLS Cup το 2021, έχοντας φύγει για τις ΗΠΑ και αφήνοντας το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λίγο προτού εμφανιστεί ο κορονοϊός και αλλάξει τις ζωές όλων.

Στο παρελθόν και μετά την αποχώρηση από την πατρίδα του το 2013, έπαιξε στην Νορβηγία για λογαριασμό της Σάρπσμποργκ, πέρασε και από την Δανία με την φανέλα της Νόρτζελαντ, ακολούθησε η Ρόζενμποργκ και προτού φτάσει στο MLS έπαιζε στην Σουηδία με την Νόρκεπινγκ.

Ο Τοράρινσον θα περάσει αρχές της νέας εβδομάδας από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι ολα καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

To Top