ΟΦΗ: Προφορική συμφωνία με Φελίπε Γκαγιέγος για τη μεσαία γραμμή

Ο ΟΦΗ, πρώτος αντίπαλος του Άρη στο πρωτάθλημα, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο Χιλιανό κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου. Έμεινε ελεύθερος από τη μεξικάνικη Σαν Λουίς.

Το κενό στη θέση του αμυντικού χαφ καλύπτει ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Χιλιανό κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου, Φελίπε Γκαγιέγος και τον περιμένουν στο Ηράκλειο εντός της εβδομάδας για να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Γκαγιέγος είναι γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1991 και έπαιζε στη Σαν Λουίς (22 συμμετοχές, 2 γκολ). Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Νεκάξα στο Μεξικό (188 συμμετοχές, 17 γκολ, 16 ασίστ), στη Χιλή με την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε (52 αγώνες, 8 τέρματα, 9 ασίστ) και στην Ισπανία με τη Ρεκρεατίβο Ουέλβα (23 παιχνίδια). Μετρά, επίσης, 3 αγώνες με την Ουνιόν Βερολίνου.

Ο Χιλιανός μέσος έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στη Χιλή με την Ουνιβερσιδάδ και ένα Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ στο Μεξικό κατέκτησε το Κύπελλο τη σεζόν 2017-18. Προορίζεται για βασικός στη θέση «6» και μόλις έμεινε ελεύθερος, συμφώνησε με τον ΟΦΗ.

To Top