ΟΦΗ: Στη Σαρλεριτάνα ο Πασαλίδης, οδεύει στο Ισραήλ ο Καρώ

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης κάνει το άλμα στην καριέρα του, αφού έκλεισε η μεταγραφή του από τον ΟΦΗ στη Σαλερνιτάνα ενώ ο Ανδρέας Καρώ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα.

Σπουδαίο βήμα στην καριέρα του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη! Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από τον ΟΦΗ και κάνει το… άλμα στη Serie A, στην οποία θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα.

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο οι δύο πλευρές επί της ουσίας έχουν δώσει τα χέρια και μέσα στην ημέρα πιθανότατα ο Πασαλίδης θα προσγειωθεί στην Ιταλία.

Ο Πασαλίδης αγωνίζεται στον ΟΦΗ (59 συμμετοχές, 1 γκολ) από το καλοκαίρι του 2021, όταν και αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο έπαιξε για μια τετραετία (98 συμμετοχές, 3 γκολ).

Μένει να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες του deal, με τον Έλληνα στόπερ να ενσωματώνεται άμεσα στις υπηρεσίες του Πίπο Ιντζάγκι στο δύσκολο έργο για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Ανδρέας Καρώ! Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να πληρώνουν μάλιστα ένα ποσό στον Απόλλωνα Λεμεσού για να τον κάνουν δικό τους.

Παρόλα αυτά, ο 27χρονος στόπερ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας, γράφοντας 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με την τελευταία να έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (0-2).

Κάπως έτσι, ο Καρώ αναμένεται να μετακομίσει στο Ισραήλ για λογαρια



 

To Top