ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΦΗ: Τέλος ο Μιλοσάβλιεφ, πήρε Περογαμβράκη

Το φινάλε της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ γνωστοποίησε, με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προχώρησε ο παίκτης του ΟΦΗ Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ.

Ο Σέρβος μέσος παρότι τα είχε βρει με τους Κρητικούς για την παραμονή του στην ομάδα και την νέα σεζόν, γνωστοποίησε μέσω αυτής την λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα του Ηρακλείου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε συνάντηση την Τετάρτη (26/7), με τους ιθύνοντες του συλλόγου για την υπογραφή νέου συμβολαίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και όπως όλα δείχνουν είναι πλέον θέμα χρόνου η αποδέσμευση του.

Ο Περογαμβράκης θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου μετά τη σεζόν 2014-15.

Η ανακοίνωση:

Ο Αλέξης Περογαμβράκης επιστρέφει στον ΟΦΗ!

Ο 29χρονος επιθετικός, απάντησε θετικά στην πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στη φετινή χρονιά. Ο Περογαμβράκης ήταν επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου και μετά διαπραγματεύσεις, επήλθε συμφωνία.

Έτσι, ο ΟΦΗ βάζει στην επιθετική γραμμή, ένα παίκτη, που θα τον βοηθήσει πολύ με την εμπειρία και του την ικανότητα του στο σκοράρισμα. Ο «Πέρο» είναι ένας σπουδαίος σκόρερ και ειδικά μέσα στο Γεντί Κουλέ, αναμένεται να είναι ένα από τα επιθετικά όπλα του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται τις επόμενες ώρες να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ. Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Περογαμβράκη, είναι για ένα χρόνο. 

To Top