ΟΦΗ: 600.000 ευρώ και Γ’ Εθνική

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ και έγινε γνωστή η κίνηση των επιχειρηματιών. Καράτζης, Τσακαλάκης, Σηφάκης, Σαπουνάκης, Παπακαλιάτης, Πολεμαρχάκης, Μανωλιδάκης τα ονόματα. Με 600 χιλ ευρώ στην Γ΄εθνική ξεκινάει ο ΟΦΗ. Απών από την Γ.Σ ο Νίκος Μαχλάς.

Γνωστοποίησε τις προθέσεις της, δια στόματος Αντύπα Σηφάκη, η κίνηση των επιφανών επιχειρηματιών του Ηρακλείου για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ στην Γ.Σ της Κρητικής ομάδας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο ΒΑΚ.

Σε μία διαδικασία όπου είχαμε την ηχηρή απουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκου Μαχλά, οι επιχειρηματίες Καράτζης, Τσακαλάκης, Σηφάκης, Σαπουνάκης, Παπακαλιάτης, Πολεμαρχάκης, Μανωλιδάκης, έκαναν γνωστό οτι ενδιαφέρονται για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ από την Γ΄ εθνική.

Όπως ανέφερε ο Αντύπας Σηφάκης είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν την νέα χρονιά ένα ποσό της τάξεως των 600 χιλ. ευρώ, ποσό που δεν θα μετοχοποιηθεί όταν η ομάδα ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι προσεχείς μέρες στον ΟΦΗ αφού θα γίνει μία νέα Γ.Σ όπου και θα αποφασιστεί η κατηγορία που θα παίζει η ομάδα την νέα χρονιά, που θα είναι η Γ” εθνική αλλά και λοιπές λεπτομέρειες για το νέο διοικητικό σχήμα μετά την γνωστοποίηση της κίνησης των επιχειρηματιών.

Πηγή: gentikoule.gr

To Top