ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οφρυδόπουλος: «Είμαστε καλή ομάδα, καθοριστικό το ματς με Άρη» (video)

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ΑΕΚ και τη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΣ.

«Δεν ήταν εύκολο. Μέχρι να πετύχουμε το 1-0 ο ΠΑΣ είχε κλείσει τους χώρους. Μετά το γκολ φέραμε το ματς στα μέτρα μας και το 2-0 ήταν δίκαιο στο ημίχρονο. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή ως το τέλος και πήραμε τρεις βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε, αν και δεν υπάρχει πρέπει στο ποδόσφαιρο», τόνισε.

Για το… τρικ με τη χρησιμοποίηση του Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης είπε: «Οι επιλογές μας πλέον είναι μετρημένες, γιατί ο Καρίμ δεν μπορεί να παίξει πολλά λεπτά. Έχουμε αυτούς τους δύο παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και μπορούν να ανταποκριθούν. Ο Λιβάι το έκανε αρκετά καλά σήμερα».

 Όσο για το ματς του Σαββάτου με τον Άρη στο «Βικελίδης», όπου η ομάδα του «καίγεται» για τη νίκη, ανέφερε: «Φαινόταν από πριν ότι το ματς με τον Άρη θα ήταν καθοριστικό. Η ήττα στο ΟΑΚΑ είχε περιπλέξει την κατάσταση και θα είναι το πιο κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες. Είμαστε καλή ομάδα, τα παιδιά είναι καλά και θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που μπήκαν. Το κλίμα σε μια ομάδα το φτιάχνουν αυτοί που δεν παίζουν. Θα πάμε τώρα το Σάββατο για ένα παιχνίδι που είναι το ίδιο σημαντικό και για τις δύο ομάδες».

Ερωτηθείς, τέλος, για τη διαφωνία που είχαν Μάνταλος και Άμραμπατ για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι απάντησε χαμογελώντας: «Το κακό είναι να μην πηγαίνει κανένας, το να πηγαίνουν πολλοί είναι καλό».

To Top