"Οχι" από Λάζαρ, στροφή σε Μαρσέλο!

Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση του Κόστιν Λάζαρ στην εξαιρετική πρόταση του Άρη, “stand by” o Μαρσέλο!

Όπως έκανε γνωστό και νωρίτερα το “Αθλητικό Μετρόπολις” (φιλοξενώντας την τοποθέτηση του ατζέντη του) ο Ρουμάνος διεθνής δεν αποδέχτηκε τελικά την άκρως δελεαστική πρόταση του Άρη για συνεργασία, καθώς η συμμετοχή σε ένα πρωτάθλημα επιπέδου  Γ΄Εθνικής θα έθετε σε κίνδυνο τη θέση του 33χρονου μέσου στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του Άρη για την οικονομική υπέρβαση που επιχείρησαν με την πρόταση που κατέθεσαν αλλά και το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν για τον παίκτη, τονίζοντας ότι η συμμετοχή του στην Εθνική του ομάδα είναι ο πρωταρχικός του στόχος.

Ο Ρουμάνος έχει στα χέρια του και εξετάζει επίσημη πρόταση από ομάδα του Ισραήλ, ενώ φημολογείται και έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του από ομάδα του πρωταθλήματος της Ινδίας!

Εντός της ημέρας δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ενεργοποιηθεί και η καταρχήν προφορική συμφωνία με τον Μαρσέλο Γκοϊανίρα. Ο 33χρονος μέσος βρίσκεται σε… αναμονή της υπόθεσης Λάζαρ και περιμένει το “πράσινο φως” του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για να αποτελέσει μέλος του “κιτρινομαυρου” ρόστερ.

To Top