ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούρλιαζε ο Βάτσιος για το οφσάιντ, παραμένει σε ομηρία ο Κλάτενμπερκ, τα βρήκε όλα σωστά! (video)

Όλα καλώς καμωμένα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό διαπίστωσε ο Κλάτενμπεργκ, ο οποίος προφανώς εξακολουθεί να τελεί υπό… ομηρία.

Οφσάιντ του Μπερτόγλιο στο γκολ του Γκάμα και κανένα πέναλτι στον Πορτογάλο ήταν οι αποφάσεις του Βάτσιου με την στήριξη του Μανούχου στο VAR και τις έκρινε ορθές ο Κλάτενμπεργκ… Μάλλον στραβός είναι ο γυαλός!

Χαρακτηριστικά όπως μπορεί να ακούσει κανείς στο video ο Βάτσιος… ούρλιαζε «offside, offside, offside» αλλά στην φάση του γκολ, καθώς είχε ανακαλύψει παίκτη εκτεθειμένο που όπως έλεγε «έκρυβε την ορατότητα του Κνετ».

Φαίνεται λοιπόν πως ότι και αν συνέβαινε θα έψαχναν με… αγωνία μπας και βρουν την παραμικρή δικαιολογία για την ακύρωση του γκολ των κιτρινόμαυρων.

Γενικά το βίντεο που δημοσίευσε η ΚΕΔ, με την ανάλυση των φάσεων, ακούγεται ξεκάθαρα η… ταραχή των ανθρώπων στην αίθουσα. Πανικός στο Χαριλάου, πανικός και στις τηλεοράσεις. Αφού δίνονται… συγχαρητήρια για το οφσάιντ που καταλογίστηκε και λέγεται η φράση “ηρεμία τώρα”, ακούγεται η φράση “σώστε και δώστε”! Μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα ακούσει όλα μετά το 5.48 του βίντεο.

 

To Top